Etusivu Yleinen Alumnille oma Tukisäätiö – lue perustamisen taustat

0 1080

SM-liiga Alumnin perustaja ja nykyinen Liiga Alumnin kunniapuheenjohtaja Juha Rantasila on koonnut entisiä pelaajia ja muita yhteistyökumppaneita keväällä perustetun Alumnin Tukisäätiön taakse.

– Jääkiekon harrastaminen on tullut yhä kalliimmaksi nuorille jääkiekkoilijoille. Kaikilla ei ole yksinkertaisesti varaa harrastaa lajia. Muun muassa harjoittelu, välineet ja matkat maksavat aina vain enemmän, jonka myötä monet lahjakkaat vähävaraiset nuoret lopettavat jääkiekon pelaamisen juniori-iässä jo alle 15-vuotiaina. Tämän ongelman poistamiseen entiset pelaajat haluavat ottaa osaa ja sen vuoksi Liiga-Alumnin yhteyteen on perustettu Alumnin Tukisäätiö. Tukisäätiön tarkoituksena on erityisesti vähävaraisten nuorten tukeminen ja avustaminen, jotta jääkiekko saisi enemmän nuoria lajin pariin ja, että kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus sen harrastamiseen.

– Säätiön muu tuki kohdistuu uransa jälkeen ongelmia kohdanneisiin entisiin pelaajiin sekä kehitysvammaisten liikunnan tukemiseen kiekon avulla. Tämä ajatus oli kytenyt mielessäni yli vuoden, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kuten tavataan sanoa, säätiön puheenjohtajaksi valittu Rantasila toteaa Alumnin Tukisäätiön perustamisesta.

Lisää Alumnin Tukisäätiöstä voit lukea säätiön sivuilta www.alumnisaatio.fi.

 

EI KOMMENTTEJA