Etusivu Yleinen Qatar Airways Liigan ja Liiga Alumnin uudeksi yhteistyökumppaniksi

0 980

Lokakuussa Helsingistä päivittäiset lennot aloittava Qatar Airways ja Jääkiekon SM-liiga sekä Liiga Alumni ovat solmineet yksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Vuonna 1994 perustettu Qatar Airways on yksi maailman nopeimmin kasvavista lentoyhtiöistä, ja sillä on yksi maailman uusimmista lentokalustoista. Huippuluokan mukavuutta tarjoava Qatar Airways on valittu maailman parhaaksi lentoyhtiöksi Skytrax World Airline Awards -äänestyksessä vuosina 2011, 2012 ja 2015.

Qatar Airways aloittaa lokakuun 10. päivä päivittäiset lennot Helsingistä Dohaan. Kokonaisuudessaan Qatar Airways lentää 150 kohteeseen ympäri maailman.

– Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji ja yhteistyö Liigan ja Liiga Alumnin kanssa antaa meille erinomaisen mahdollisuuden viestiä uudesta lentoreitistämme, Qatar Airwaysin Skandinavian ja Baltian maajohtaja Christian Deresjö kertoo.

– Liigassa ollaan innoissaan ja erittäin otettuja uudesta Qatar Airways -yhteistyöstä. Qatar Airways on kansainvälinen laatubrändi, joka yhteistyössä Liigan kanssa tulee nyt tunnetuksi myös suomalaisille urheilun seuraajille. Yhteistyö tuo myös uudenlaista mielenkiintoa ja kiinnostusta Liigaa kohtaan, Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa kiittelee.

– Liiga Alumni on tyytyväinen, että Qatar Airways valitsi Alumnin yhteistyökumppanikseen aloittaessaan lentoliikennettä Suomessa. Qatar Airways on eräs maailman merkittävimmistä lentoyhtiöistä ja esimerkiksi suurseura FC Barcelonan pääyhteistyökumppani. Alumnin tähtien valitseminen yhdeksi heidän markkinointikohteekseen antaa otteluiden parhaiden palkitsemiselle uusia näkyviä mahdollisuuksia, Liiga Alumnin toiminnanjohtaja Matti Porvari iloitsee.

Tutustu uuteen yhteistyökumppaniimme osoitteessa www.qatarairways.com.

EI KOMMENTTEJA