Arvot ja Visio

Arvomme tuovat esille ja tukevat niitä asioita joista kiekkokulttuuri parhaimmillaan muodostuu ja joiden kautta entiset kiekkoilijat rakentavat pohjaa nykyisille ja tuleville kiekkoilijoille ja koko lajin tulevaisuudelle.

VÄLITTÄMINEN " KAVERIA EI JÄTETÄ" on Alumnin arvoista suurin ja tärkein. Päämääränä on auttaa pelaajia sopeutumaan aktiiviuran jälkeiseen elämään mahdollisimman joustavasti. Koulutuksen tukeminen jo peliuran aikana ja tuki kriisin kohdatessa kuuluu perinteeseemme ja tähän tueksi olemme koonneet alumneista mentoreita.

KIEKKOILU KUULUU KAIKILLE. Olemme myös hyväntekeväisyysjärjestö, jonka toinen jalka on yhteiskuntavastuussa. Oman Alumnin Tukisäätiön kautta mahdollistamme vähävaraisten lasten ja nuorten liikunnan harrastamisenpainottaen erityisesti jääkiekkoa, mistä saamaamme hyvää haluamme maksaa tuleville polville.

RISPECT-KULTTUURIN EDISTÄMINEN toteutuusiten, että tuomme esille ja suuren yleisön tietoisuuteen suomalaisten jääkiekkoilijoiden saavutuksia ja nostamme heidän arvostustaan myös lajin sisällä.

VISIOMME

Vuoteen 2025 mennessä valtaosa pelaajista on mukana kaksoisuralla ja hyödyntää heille rakennetut opiskelumahdollisuudet peliuran jälkeistä aikaa varten. Lisäksi kaikilla liigapaikkakunnilla toimii omat Tukikummi Klubit, jotka lisäävät yhteisöllisyyttämme ja mahdollistavat yritysten tuen koulutukseen. Klubilaiset ovat näin mukana myös Alumnin ja Alumnin Tukisäätiön hyväntekeväisyystoiminnassa sen rahastojen kautta. Auttaen lasten ja nuorten liikuntaharrastusten toteutumista.