Tulevaisuusseminaari 2019

Alumni All Star tapahtuma on hyväntekeväisyystapahtuma, joka on koostunut kahdesta erillisestä osiosta. Päivällä on yrityksille tarkoitettu tulevaisuusseminaari jossa eri asiantuntijat käsittelevät tulevaisuuden haasteita jotka vaikuttavat yleisesti yrityksen menestymismahdollisuuksiin. Seminaarin jälkeen illalla on Alumni All Star-ottelu jossa kaksi alumnijoukkuetta, jotka on koottu nykyisistä ja tulevista NHL-tähdistä ja ansioituneista kiekkolegendoista. Ottelussa on 2 täyttä erää ja niiden jälkeinen Skills Competition, taitokisa.

All Star tapahtuma on pidetty aikaisemmin v.2017 Oulussa ja viime vuonna 17.8 Raumalla. Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten kiekkoharrastuksen tukemiseen. Kaikki seminaarin puhujat ja pelaajat tulevat tapahtumaan palkkiotta. Viime vuonna seminaarissa olivat puhujina mm. Ulkomaankauppaministeri Anne-Mari Virolainen, opetushallituksen Olli-Pekka Heinonen, Finch Finlandin Antti Merilehto ja YOU-appin Nelli Lähteenmäki.

Kiekkokaukalossa esiintyivät lähes kaikki merkittävät nykyiset ja entiset NHL-legendat, kuten Patrik Laine, Mikko Rantanen, Valtteri Filppula, Leo Komarov, Antti Raanta, Teemu Selänne, Veli-Pekka Ketola, Esa Tikkanen, Saku Koivu, Kimmo Timonen jne.

Kahden edellisen tapahtuman aikana keräsimme lasten ja nuorten kiekkoharrastuksen tukemiseksi yhteensä yli 100.000€ Alumnin Tukisäätiön paikallisille rahastoille. Tapahtuma tulee jatkumaan vuosittaisena, joka pidetään vuorotellen eri liigapaikkakunnalla elokuun kolmantena perjantaina. Seuraava 2020 pidetään Kuopiossa ja 2021 Tampereen vasta valmistuneessa uudessa Areenassa.