Liiga Alumni palkitsi Alumni Hockey Golfissa Vanajanlinnassa

3.7.2019 - MP

Marko Jantunen vuoden Alumni 2019

Pelicansin alumni Marko Jantunen palkittiin Alumni Hockey golfissa 17.6 Vuoden alumnina.

Marko Jantunen on ollut ratkaisevassa roolissa Liiga Alumnin ja Avominne klinikoiden välisen päihdehuoltosopimuksen teossa. Tämän myötä useampi alumni on saanut hoitoa päihdesairaudessaan ja toipunut normaalielämään.

Tämän lisäksi "Jarna" on kiertänyt eri puolilla Suomea kertomassa koululaisille, heidän vanhemmilleen jaopettajille päihteiden käytön seurauksista. Nämä luennot ovat tavoittaneet jo 65 000 henkilöä.


Alumnin tunnustuspalkinnot Kati Savolaiselle ja Kalle Koskiselle

Alumni Hockey Golfin palkintojenjaon yhteydessä 17.6 Vanajanlinnassa Liiga Alumni jakoi tunnustuspalkinnot Kati Savolaiselle ja Kalle Koskiselle.

Syksyllä 2017 jääkiekkoyhteisö sai kuulla surullisen uutisen, kun HPK:n A-juniorijoukkueen puolustaja Teemu Tenhunen loukkaantui vakavasti.

HPK alumnin Riku Hahl mietti asiaa ja ehdotti, että Teemun hyväksi voitaisiin pelata alumniottelu HPK alumnin ja Jokereiden alumnin kesken elokuussa 2018.

Liiga HPK piti asiaa hyvänä ja seuran markkinointi – ja viestintäpäällikkö Kati Savolainen otti asian omakseen. Hän teki valtavasti työtä , hänellä oli hyviä ideoita tämän ottelun ja tapahtuman toteuttamiseksi. Lopputulos oli mainio: yleisöä oli paikalla liki 3000 ja ottelun koko tuotto eli reilut 50 000 euroa saatiin kerättyä suoraan Teemu Tenhuselle. SM-liiga-alumni haluaakin palkita Kati Savolaisen esimerkillisestä työstä ja tuesta HPK:n Alumnin tavoitteiden saavuttamisesta.


Kalle Koskinen on uransa päättymisen jälkeen toiminut JYP:n toimistossa myyntineuvottelijana ja päätyönsä ohessa hoitanut ansiokkaasti yhteyshenkilönä JYPin ja JYP Alumnin välistä yhteistyötä. Liiga Alumni toivookin että kaikkiin liigaseuroihin löytyisi entinen seuran pelaaja joka voisi toimia seuran ja Alumnin välillä kuten Kalle Koskinen JYPissä. Kalle Koskisen palkitseminen kannustaa tämän mallin esille nostamiseen laajemminkin.