Alumnit tekemässä hyvää!

20.6.2024 - KN
Alumnit tekemässä hyvää!

Jalkapallo- ja Liiga Alumni tekivät hyvää yhdessä Tammelan Stadionilla. Alumni All-Stars -Hyväntekeväisyysottelu pelattiin keskiviikkona 19.6. ennen Veikkausliiga-ottelua Ilves–SJK

Suomessa noin 5–6 prosenttia lapsista syntyy keskosina, ja erityisesti näissä tilanteissa hengityskone hoito on usein elämän turvaamisen kannalta elintärkeässä roolissa. Hyväntekeväisyystapahtuman tuotoilla hankitaan Taysin Lasten ja nuorten sairaalan vastasyntyneille hengitystukilaite, jonka arvo on 14 000 euroa, kertoo Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n toiminnanjohtaja Susanna Lohiniemi.

Jalkapallon Alumnin -joukkueen riveissä Tammelan Stadionilla nähtiin muun muassa Anna-Kaisa Rantanen, Katri Mattsson, Maija Saari, Jessica Julin, Antti Niemi, Toni Kuivasto, Joonas Kolkka, Teemu Tainio, Kari Arkivuo, Timi Lahti, Juha Reini, Markus Halsti, Jarkko Wiss, Toni Kallio ja Mika Kottila.

Liiga Alumnin -joukkueessa esiintyivät muun muassa Heidi Pelttari, Annina Rajahuhta, Emma Terho, Pekka Rinne, Raimo Helminen, Teppo Numminen, Petri Kontiola, Ari Vallin, Kai Nurminen, Atte Pentikäinen, Pekka Saravo, Anne Tuomanen, Jukka Peltola, Sami Sandell, Vesa Toskala, Anssi Salmela, Markus Korhonen, Sami Venäläinen ja MM2024 -voittaja Lukas Dostal.Joukkueen valmennus- ja huoltojoukoissa nähtiin Keith"Keke" Armstron ja Rauno"Rane" Korpi. Huoltaja hommat hoiti Matti Aarnio tutun tyylikkäästi. Upeista kokoonpanossa esiintyvistä maalivahdeista huolimatta Liiga Alumni vahvisti maalivahti osastoaan Jyrki Roviolla ja Sami Sinkkosella.

Jalkapalloilijoiden ja jääkiekkoilijoiden alumnien hyväntekeväisyysottelu oli onnistunut tapahtuma on ennen kaikkea osoitus siitä, että urheilu voi yhdistää voimiaan lajista riippumatta niiden hyväksi, joilla on vaikeaa. Tapahtuma ei olisi mahdollista ilman yhteistä uskoa hyvän tekemiseksi ja joukkueiden pelaajaluettelot kertovat hyvin entisten ammattiurheilijoiden halusta olla mukana auttamassa sanoo Jalkapallo Alumnin hallituksen jäsen Juha Reini.

Mahtavaa saada jalkapallo- ja jääkiekkomaailma yhdistettyä hyvän asian puolesta. Liiga Alumni on perustettu jo vuonna 2007 ja on ollut mukana jo useissa hyväntekeväisyystapahtumissa. Jalkapallo Alumnin sai oman toimintansa käyntiin viime vuonna ja se on mahtavaa. Yhdessä pystymme tuomaan Suomen urheilukenttään vahvan vastuulisuuden näkökulman. Tapahtumiin tuomme lisäarvoa ja kokemusta jatkoi Liiga Alumni toiminnanjohtaja Kai Nurminen.

Hyväntekeväisyysottelun tuomarina toimi naisten MM-kisoissa, olympialaisissa ja Mestarien liigan finaalissakin viheltänyt Kirsi Heikkinen.

Ottelun voittajaksi selviytyi Jalkapallo Alumni lukemin 4-2 !

Jalkapallo Alumni ja Liiga Alumni haluavat kiittävät yhteistyökumppaneita. Hyväntekeväisyystapahtumaa ovat mukana mahdollistamassa muun muassa Adidas, Helsinki Capital Partners, Sinebrychoff, Bufferi, Mainostoimisto Värikäs ja Aamulehti.

Kuvia lisää tapahtumasta löydät täältä https://liiga-alumni.fi/galleria/121-jalkapallo-alumni-vs-liiga-alumni